OBOS Boligkonferanse 2016

OBOS Boligkonferanse 2016 gikk av stabelen 30. august i Den Norske Opera & Ballett. I år stilte vi spørsmålet: Hvor viktig er arkitekten når byen skal vokse? Er det en motsetning mellom god arkitektur og boliger folk har råd til?

Ladebyhagen. Boligprosjekt i bydelen Lade i Trondheim. 

Salget startet i oktober 2012 og bygging startet i oktober 2013. I september 2014 var det innflytting for Kirsebærtunets første byggetrinn. Salget av Epletunet startet i oktober 2014 for del 1, og i mars 2015 for del 2. Boligene her vil være ferdige i henholdsvis høsten 2016, og i løpet av 2017.

Prosjektet Ladebyhagen vil til sammen stå av 450 boliger når det er ferdig. 


Utbygger: OBOS Nye Hjem
Entreprenør: Skanska Norge 
Arkiktekt: Voll arkitekter

Foto: Jiri Havran

Hvor viktig er arkitekten når byen skal vokse? 

Faglig dyktige og spennende foredragsholdere gjorde OBOS Boligkonferanse 2016 til en opplevelse det var verdt å få med seg.

Den årlige konferansen er svært populær og samler byplanleggere, eiendomsutviklere –  og alle andre som er interessert i boligbygging og byutvikling. Deltakerne kommer for å få en dag stappfull av faglig inspirasjon og samtaler med kjente og ukjente.

Følg med på Facebook

Anne Lindmo Boligkonferansen 2015Anne Lindmo Boligkonferansen 2015

I år spurte vi hvor viktig arkitekten er når nye attraktive og levende byområder skal utvikles. Hvordan kan vi som boligbyggere, byplanleggere, arkitekter, politikere og alle andre som jobber med å utvikle byene våre bidra til at folk både trives og har råd til å eie sin egen bolig?

Hva skal til for å skape livlige gater og sosiale møteplasser mellom boliger og næringsbygg?

 

Anne Lindmo var konferansier og ledet oss igjennom dagen. Med sin friske stil stiller hun spørsmål til foredragsholderne, og leder flere små og store debatter i løpet av dagen.

 

 

Program og foredragsholdere

 

 

Per Willy Trudvang AmundsenPer Willy Trudvang AmundsenKjetil ThorsenKjetil ThorsenErling Dokk Holm

OBOS-bladet nr 8 2010byutviklingErling Dokk Holm

OBOS-bladet nr 8 2010byutviklingDorte MandrupDorte MandrupBaard SchumannBaard SchumannOle GustavsenOle Gustavsen

Bjørn Arvid LundbergBjørn Arvid LundbergMarius HolmMarius HolmCharlotte HellelandCharlotte HellelandCharlotte HellelandCharlotte HellelandJon-Erik Lunøe, daglig leder i Ulven AS, OBOS Forretningsbygg
Ulven AS, OBOS Forretningsbygg

Jon-Erik Lunøe har ansvaret for OBOS-utbyggingen av Ulven-området. Jon-Erik Lunøe, daglig leder i Ulven AS, OBOS Forretningsbygg
Ulven AS, OBOS Forretningsbygg

Jon-Erik Lunøe har ansvaret for OBOS-utbyggingen av Ulven-området. Jon-Erik Lunøe, daglig leder i Ulven AS, OBOS Forretningsbygg
Ulven AS, OBOS Forretningsbygg

Jon-Erik Lunøe har ansvaret for OBOS-utbyggingen av Ulven-området.Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS.Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS.


Øverst fra venstre: Per-Willy Amundsen, Kjetil Trædal Thorsen, Erling Dokk Holm, Dorte Mandrup,
Baard Schumann, Ole Gustavsen, Bjørn Arvid Lundberg, Marius Holm, Charlotte Helleland, Jon-Erik Lunøe og Daniel Kjørberg Siraj.

Tilbake til toppen