Nytt medlems-kort

Nytt medlemkort på vei

Medlemskort og faktura for kontigenten blir sendt ut sammen med årets første nummer av OBOS-bladet i midten av februar. Har du ikke OBOS-bladet vil du få kortet med vanlig post. 

Du som har avtalegiro, e-faktura eller bor i et OBOS-borettslag vil ikke få faktura med posten - kun kort.

Fortsatt prisvekst på OBOS-boliger

Prisene på brukte OBOS-boliger steg med 1,8 prosent fra oktober til november i 2016. Hittil i år har prisene for brukte OBOS-tilknyttede boliger i Oslo-området steget med 26,6 prosent.

Fasade med hvite balkonger. Vossegata borettslag i Oslo

I november var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for brukte OBOS-tilknyttede boliger i Oslo-området 62 119 kroner. Kvadratmeterprisen var 1,8 prosent høyere enn i oktober, og 27,1 prosent høyere enn i november 2015.

–Tilbudet av både brukte og nye boliger er fortsatt altfor lavt i forhold til etterspørselen, spesielt i Oslo. Det haster med å få gjort kraftfulle grep for å øke boligbyggingen. Boligvekstutvalget i Oslo har levert flere konkrete forslag som kan implementeres umiddelbart og som på sikt vil kunne dempe prisveksten, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.

For landet sett under ett var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for brukte OBOS-tilknyttede boliger 54 702 kroner i november. Dette er 1,7 prosent høyere enn i oktober, og 23,1 prosent høyere enn i november 2015.

I november 2016 ble det foretatt 734 eierskifter tilknyttet OBOS, mot 689 i oktober 2016 og 690 boliger i november 2015.