Rosenholm på Toppåsen

120 leiligheter – borettslag

Slik blir boligene på Rosenholm

På Rosenholm flytter du til et veletablert og familievennlig område, med det du trenger i nærheten. Prosjektet består av et variert utvalg av leiligheter i ulike størrelser, slik at du kan finne det hjemmet som passer for deg.

karusellbilde: 5  etasje leilighet4_vinkel4_low

Rosenholm borettslag vil bestå av 120 leiligheter, fordelt på flere byggetrinn. Prosjektet vil etter planen bestå av tre femetasjes blokker og fem treetasjes blokker.

Boligtyper, planløsninger og priser

Hus D, E og F – i salg nå

Salget av de 36 nye leiligheter i hus D, E og F i Rosenholm borettslag er i gang. I dette trinnet kan du velge mellom 24 toromsleiligheter på cirka 50 kvadratmeter og 12 fireromsleiligheter på cirka 80 kvadratmeter.

Alternativ planløsning på noen fireromsleiligheter

I en begrenset periode kan du uten helt kostnadsfritt velge mellom fire forskjellige planløsninger for utvalgte fireromsleiligheter i andre trinn. Tilbudet gjelder leilighetene D2013, D3013, E2017, E3017, F2021 og F3021. Last ned brosjyre om alternativ planløsning

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Hus A, B og C – i salg nå

To salgstrinn er lagt ut for salg til nå, med til sammen 60 leiligheter fordelt på tre bygg – hus A, B og C. Her kan du velge mellom alt fra to- til femromsleiligheter på 42–118 kvadratmeter. Byggingen av disse boligene ble igangsatt i april 2017.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Kvalitet, standard og tilvalg

Leilighetene får en gjennomgående god standard, med lys eikeparkett og kjøkken i god kvalitet. Vindusflater fra gulv til tak gjør boligene lyse og luftige. Alle boligene får fjernvarme, noe som legger til rette for et godt inneklima året rundt.

Hvis du er tidlig ute, har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen gjennom tilvalg. Du kan for eksempel endre på kjøkken, parkett, fliser, dører og el-punkter.

Illustrasjon som viser en stue med åpen kjøkkenløsning i boligprosjektet Rosenholm
Leilighetene får en gjennomgående god standard og kjøkken i meget god kvalitet.

Balkonger og terrasser

Alle leilighetene får stor balkong eller terrasse på 10 til 67 kvm. De fleste er vendt mot sør eller vest, med gode solforhold. Boligene i første etasje får egen inngang og uteplass på bakkeplan.

Illustrasjon som viser fasaden i boligprosjektet Rosenholm i kveldsbelysning
Alle leilighetene får stor balkong eller terrasse på 10 til 67 kvm.

Heis, parkering og bod

Det medfølger bod i kjeller for leilighetene på Rosenholm. Parkering for bil og sykler vil bli i et felles garasjeanlegg med heis direkte opp til leilighetene. Det medfølger en parkeringsplass til de fleste boligene. 

Tilbake til toppen